Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Vinska akademija

“Wine is one of the most civilized things in the world and one of the most natural things of the world that has been brought to the greatest perfection, and it offers a greater range for enjoyment and appreciation than, possibly, any other purely sensory thing.”
― 
Ernest Hemingway

Da li ste se nekada osetili neprijatno u društvu jer mislite ne znate dovoljno o vinu? Toliko stvari ima da se nauči, i toliko stvari bi bilo lepo znati zar ne? Gotovo da postaje deo opšte kulture.

Kako izabrati dobro vino, koje vrste postoje, kakva je razlika, kako se služi, kako se drži čaša, kako se slaže uz hranu, kako se servira…Sve to možete naučiti kod nas!

Vino…Za dobro društvo, u zavođenje, za nezaboravne večeri, za poklon, za naklonost, za prijatelje, poslovne partnere, za ljubav, dobar provod, za uživanje…Vino je uvek tu. Sastavni deo divne atmosfere. Čarobni dodatak koji čini da sve bude savršeno.

Od običnog ljubitelja postanite pravi poznavalac! Saznajte mnoge zanimljivosti, istorijat i korisne savete.

Kome je namenjeno?

Svima koji vole da uživaju u lepim momentima, svima koji žele da fasciniraju nekoga, ostave dobar utisak i ulepšaju nekome veče!

Baš vama dragi Hedonisti :). Podelite ovu radost sa dragim osobama!

Za sve  koje interesuje uživanje na malo drugačiji način, istinski, za sva čula!

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde