Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Djole Hedonista

Djole Hedonista...hajde malo da upoznamo našeg glavnog Hedonističkog konsultanta!
 
 
U svetu Hedonizma godine se ne broje. Ipak oni koji ga poznaju tvrde da je u punoj snazi, najboljim godinama. Rodjen u HedonOpolisu, gradu koji se nalazi u toplim krajevima planete i menja svoju poziciju po potrebi. Za ljubitelje horoskopa, kažu da je rodjen u znaku Ovna. 
 
Godinama se Djole pokušavao pronaći medjutim imao je sreće – nije morao da izabere svoje zanimanje. Hedonizam sam dodje u naše živote, a mnogi se i rode takvi !
 
I dok je isprobavao i otkrivao nove načine za uživanje, na putu po svetu upoznao je i nas: Asocijaciju Autentičnih Hedonista. Odmah smo se nekako ukapirali i od tada se ne razdvajamo :o)
 
Ko je Djole?
 
Ako vam se slučajno učinilo da je Djole slatki mali medvedić, prevarili ste se! Djole je naš glavni konsultant za Hedonizam. Vrlo ozbiljna i odgovorna pozicija!


Djole na moru

 

Djoletov život je dosta ‘’težak’’. On putuje po Srbiji, region, svetu, priča sa ljudima i otkriva nove načine za uživanje. Tokom ovih godina, Djole je imao zadovoljstvo da dobije i posebnu nagradu za doprinos kulturi i  jeziku.  Naime,  tokom ovih mukotrpnih istraživanja o raznim vidovima uživanja, Djole je našao novo zanimanje : Hedonisanje!
 
‘’Hedonisanje’’ je ušlo u antologiju i postalo zvaničan naziv Hedonopoljskog jezika, prihvaćenog od svih naroda i narodnosti širom vasione (ovi sa Jupitera su posebno orijentisani ka Hedonizmu :o)).
 
Upravo zbog toga, naš CHO (Chief Hedonist Officer), gospodin Dragan Djordjević je 2005. godine doneo ukaz o pisanju reči Hedonizam, Hedonisati, Hedonistički, itd... Naime, reč Hedonizam se UVEK piše velikim slovom “H”, bez obzira na mesto u rečenici, padež, doba godine, lokaciju u svemiru, itd... !
 
Dakle, on putuje, proba hranu i piće, ide u pozorišta, bioskope, masaže, koncerte, isprobava nove automobile a redovno prati i sport. Na taj način je utvrdjeno 15 sekcija Hedonizma.
 
 
Šta je to što malo ljudi zna o Djoletu ?
 
Pored toga što istražuje svuda po svetu i donosi nam vesti i preporuke, Djole ima jednu neobičnu svrhu. Djole može da bude vaš najbolji prijatelj! 
 
Ukoliko vas nešto muči, budite slobodni da, uveče pred spavanje, sve što vas muči lepo ispričate Djoletu. Zbog čega?
 
On sigurno nikome neće reći
Vaša muka  prelazi na njega i...
Tada sa mirom možete da odete na spavanje. Djole je preuzeo vašu brigu na sebe :o)
 
 I za kraj, poruka od Djoleta za sve nas je da: 
 

Hedonizam jača organizam! 

 
Uživajte u životu i, kada je god to moguće, svoj Hedonizam podelite sa još nekim. 
Tako će vam biti još lepše :o)
  
 
Uživajte !  
 
grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde