Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Vrhunski pametni satovi sa solarnim napajanjem

Garmin je pionir na ovom polju i u ovom trenutku je jedini proizvođač pametnih satova sa solarnim punjenjem baterije. Solarno napajanje sada je obogatilo Garmin popularne serije satova INSTINCT, FENIX 6 i TACTIX DELTA.

pametnisat

Polazeći od uspeha prvog Garmin multisport sata sa solarnim napajanjem Fenix 6x PRO Solar, ova nova solarna izdanja omogućuju korisnicima da rade ono što vole znatno duže, uz produženo trajanje baterije.

Predstavljajući prekretnicu za Garmin, Instinct Solar može osigurati neograničen vek trajanja baterije uz dovoljno izlaganja suncu u načinu rada "štednja baterije".

Koristeći način rada ekspedicije sa dovoljnom izloženošću suncu, Instinct Solar pruža povećanu funkcionalnost GPS-a uz trajanje baterije više od dva meseca.

Serija Instinct Solar takođe se može pohvaliti sa trajanjem baterije do 24 dana u načinu rada pametnog sata u zatvorenom i više od 50 dana sa dovoljnom izloženošću suncu. Korisnici mogu ovako produžiti trajanje baterije pomoću uključivanja Power Manager-a.

Fenix 6S Pro Solar i Fenix 6 Pro Solar su najnoviji članovi Garmin multisport GPS linije pametnih satova.

Sa solarnim sočivima za punjenje Garmin Power Glass i prilagodljivim Power manager načinom korišćenja, serija Fenix 6 - Solar koristi sunčevu energiju da sačuva trajanje baterije i bude spremna za aktivnosti nedeljama, tako da će korisnici imati više vremena za uživanje u svojim aktivnostima.

Fenix 6S Pro Solar ima trajanje baterije u načinu rada pametnog sata do devet dana u zatvorenom i do 10 dana sa dovoljnom izloženošću suncu, dok je trajanje baterije za Fenix 6 Pro Solar u načinu rada pametnog sata do 14 dana, a dovoljno je do 16 dana izlaganja suncu.

Tactix Delta solarno izdanje je četvrta generacija iz Tactix serije satova, koja je razvijena na platformi Fenix serije.

Napravljen u skladu sa vojnim standardima (MIL-STD-810), Tactix Delta - Solar izdanje koristi solarno punjenje kako bi se produžilo trajanje baterije uz korištenje Power Manager-a do 21 dan u zatvorenom i do 24 dana, sa dovoljnom izloženošću suncu.

Tactix Delta - Solar je napravljen za zahtevnu terensku upotrebu i svakodnevno nošenje uz nevidljivi način rada, koji onemogućuje deljenje lokacije i bežično povezivanje, te prekidač za brisanje sve korisničke memorije.

Kvalitetan dizajn uz vrhunske materijale i brojne sportske profile su odlike svih GARMIN satova iz SOLAR porodice.

 

Izvor: www.b92.net

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde