Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Besplatni treninzi u Novom Beogradu - Tri nova fitnes centra na otvorenom

Novobeograđani će uskoro moći besplatno da se rekreiraju na fitnes spravama postavljenim na otvorenom prostoru u tri različita dela opštine. 

Naime, ova opština finansirala je uređenje terena i postavljanje sprava na šetalištu pored keja, između blokova 70 i 44, i u blokovima 30 i 38. Iako radovi još nisu okončani, građani su već počeli da koriste teretanu na otvorenom na Savskom keju. Lokaciju je danas obišao Nenad Milenković, predsednik opštine.


 

- Sudeći po broju onih koji su danas pre podne vežbali na spravama, ideja o teretanama na otvorenom je pun pogodak. Posebno je ohrabrujuće da su među vežbačima bili stariji sugrađani i žene. Činjenica da je sad, u januaru, već sve puno govori da ćemo morati da napravimo još neki. Jako je važno da promovišemo zdrav način života i omogućimo što većem broju građana da se rekreativno bave sportom - rekao je Nenad Milenković.

Sprave mogu da koriste svi, bez obzira na godine, mladi koji žele da održe kondiciju, ali i stariji građani koji žele da umerenim vežbanjem sačuvaju zdravlje.

 

Tekst preuzet sa www.ekapija.com


grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde