Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Shopping u Beogradu

Kada budete odlučili da dođete u Beograd, pored bitnih znamenitosti koje budete posetili, verujemo da ćete vreme odvojiti i za šoping, malo da obradujete sebe i vama drage osobe. Beograd je idealno mesto za kupovinu, jer možete naći od onih najjeftinijih stvari, do svetskih poznatih brendova.


Poznata imena kao što su Hugo Boss, Springfield, Mango, Zara, Replay i mnoga druga, ćete naći ako krenete Knez Mihailovom ulicom, preko Terazija, pa do Bulevara Kralja Aleksandra. Sve je to u centru Beograda i veoma je blizu. Manji šoping centri, kao što su Millenium Centar i Čumićeva sokače, su vredni posete, jer kriju pravo blago izbora. Kada budete šetali ovim ulicama, videćete veliki broj sportskih radnji, za one koji vole tamo da se oblače.

Za sve Vas, koji nemate vremena da istražujete ili želite da idete u sigurna i proverena mesta, za koja ste sigurno čuli, tu su šoping centri Delta City i Ušće na novom Beogradu. Ovde možete pronaći i brendove, pored nekih od gore pomenutih i Esprit, Diesel, Tommy Hilfiger, Marks & Spencer, Azzaro, Gas, Avanguardia, Bata, Glenfield, Mexx, New Yorker, Tom Tailor, Benetton... Prepuni su kafića gde se možete odmoriti, ali ima i bioskop za neki dobar film.

pored ovih prodavnica, sa svetski poznatim robama, širom Beograda možete naći i mesta sa rukotvorinama i suvenirima Srbije i grada. Mi Vam preporučujemo da svratite i pogledate ponudu, jer ćete pronaći nešto što ne postoji nigde u svetu.
Takodje na raspolaganju vam stoje različite vrste smeštaja: hosteli, hoteli i apartmani u Beogradu. Lepo se provedite! 

Izvor: www.pinkapartmani.com

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde