Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Pokloni za nju i njega

Pred nama je Dan zaljubljenih, a sa njim stiže i večita dilema. Šta da se pokloni voljenoj osobi?


Evo nekoliko ideja:


POKLONI ZA NJU


 

HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition 


Poklon za damu od stila. HP i dizajnerka Vivien Tam udružili su snage da na tržište plasiraju Mini 1000 Vivienne Tam Edition, uređaj koji deluje kao elegantna 'pismo' tašna i pruža sjajne performanse za tako malu napravu. Ima instaliran Windows XP Home Edition, omogućava lak pristup Internetu, ima sistemsku memoriju od 1 GB i opcije hard drajva od 16GB SSD ili 60GB HDD, ugrađenu web kameru, mikrofon i još mnogo toga. Idealan izbor za poslovnu ženu u pokretu. 

Link: http://www.shopping.hp.com


Swarovski privezak

Ukoliko biste se radije opredelili za privezak od Swarovski kristala sa pamučnom trakom, morate da požurite, jer je prodaja ograničena. Ova kompanija ima seriju proizvoda prikladnih za dan ljubavi koji plene svojom lepotom i sjajem, a pri tom nose intimne poruke koje govore sve. 

•Kristalni privezak boje strasti u obliku srca na kome je diskretno ugravirana čarobna reč 'Love'
•Privezak nepravilnog oblika svetlo plave boje sa Aurora Borealis efektom na kome su laserski ugravirane reči 'I ♥ U'.
•Savršen providni kristal sa ugraviranim rečima 'Be mine'. I sve je rečeno. 

Link: http://www.swarovski.com/Web_US/en/1021536/product/Be_Mine_Clear_Crystal_Heart_Pendant,_engraved.html

Nike Air Force 1 patike
Dizajneri sportske obuće Nike takođe su vredno radili za Dan zaljubljenih. Na tržište su plasirali simpatične 'Air Force 1' patike u kombinaciji roze/belo. Đon je providan, a na prednjoj strani nalazi se diskretno srce. Edicija je namenjena mlađim devojkama, ali i onim koje nose male brojeve, vole ovakve boje i prepoznatljivu udobnost Nike patika. 

Link: http://www.nike.com/


Uvek čarobni Lush
Ko ne voli Lush proizvode? Koju god liniju da izaberete, ne možete pogrešiti. Ulja, sapuni, kugle koje se u vodi razlažu oslobađajući najrazličitije egzotične mirise vanile, meda, voća, eteričnih ulja...Pravi užitak za čula, a može se koristiti i udvoje. Jedan ovakav paket obradovaće svaku damu. 

Link: www.lush.com POKLONI ZA NJEGA

Mophie Juice Pack 3G
Sjajan proizvod kojim se produžava vreme rada iPhone 3G telefona na 350 sati u standby režimu, 6 sati razgovor kod 3G i 12 sati razgovora kod 2G telefona, 6 sati korišćenja Interneta, 28 sati audio programa i 8 sati video programa. Radi se o litijum-polimerskoj bateriji koja služi kao futrola. Poseduje Apple sertifikate kao uređaj koji se može koristiti za iPhone 3G. 

Link: http://www.mophie.com


Prestigio Data Safe III 
Eksterni hard disk sa 23 karatnom pozlatom predstavlja ekskluzivan poklon za muškarca koji zna da ceni kvalitet i dobar izgled. Poklon je savršena kombinacija funkcionalnosti i neobičnog dizajna. Data Safe III nije uobičajen proizvod, on će obezbediti da se muškarac koji ga poseduje izdvoji na prvi pogled.

Link: http://yu.prestigio.com


Prestigio Solarni Bluetooth
Solarni Bluetooth je dobar poklon ukoliko želite da budete u kontaktu sa svojim voljenim bez obzira gde se on nalazi. Solarni Bluetooth Hands Free pruža slobodu razgovora, a da pritom ne ugrožavate bezbednost tokom vožnje. Kvalitetan zvuk sa blokiranjem buke daće osećaj blizine zvučnika. Bluetooth Hands Free opremljen je solarnom baterijom koja će obezbediti nezavisnost od kablova u automobilu. 

Link: http://yu.prestigio.com


Amazon Kindle čitač
Amazon je plasirao na tržište Amazon Kindle, portabl uređaj za bežični download i čitanje knjiga, blogova, časopisa i novina. Zahvaljujući elektronskom papiru, revolucionarnoj novoj tehnologiji, prikaz na monitoru je oštar i deluje prirodno kao da se čita sa običnog papira. Oči se ne zamaraju kao pri čitanju sa kompjuterskih monitora. Za prenos podataka koristi se 3G mreža. 

Link: http://www.amazon.com
grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde