Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Pet brendova koji proizvode najlepše mini torbe za leto

Hitno nam je potrebna bar jedna ovakva torbica.


Mini torba je aksesoar leta.

Ovakve torbe trejau da budu praktične, napravljene od prirodnih materijala i po mogućstvu da odlično idu i za plažu, kao i za dnevne i večernje varijante. I da, da budu pristupačne. Zato smo napravili mali izbor torbica i tašnica koje nose već uticajne Insta ličnosti tokom leta. 


Muun

Muun je brend najpoznatiji po svojim pletenim torbicama. Njih ručno izrađuju i boje žene u Gani odakle se šalju u Pariz gde im se u ateljeu dodaju kožni akcenti i torbice odlaze u prodaju. Svaka Muun torbica je ručno rađena i zbog toga je unikatna, dolaze u svim veličinama, pa ih leti možete nositi i na plažu i za večernje izlaske i druženja.

Staud

Brend Staud je lansirao torbicu koju trendseterke ovog leta ne ispuštaju iz ruku. Torbica je okrugle osnove, izrađena od kože, a presvučena pletenom mrežom u kojoj zapravo nosite kožnu bazu. Na kraju mreže dodate su smeđe kožne ručke koje su, kao i baza, u kontrastu sa svetlosmeđom mrežom. Ovu zanimljivu torbicu već smo videli u rukama Leandre Medine, Aimee Song, Jacey Lenae Duprie i brojnih drugih 'IT' devojaka.


@staud.clothing


Više pročitajte na elle.rsgrafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde