Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Lurssen predstavlja najdužu jahtu AHPO

Lurssen sa zadovoljstvom otkriva da će predstaviti AHPO jahtu od 115 metara na Sajmu jahti u Monaku koji će se održati od 28. septembra do 1. oktobra 2022. godine.

Ranije poznata kao ENZO, jahta je provela svoju prvu sezonu na Karibima nakon isporuke u novembru 2021. i trenutno krstari Mediteranom.

Ahpo jahta

AHPO je izgrađena za stalnog klijenta koji je ranije posedovao Lurssen jahtu od 86 metara i zahtevao je ekskluzivni dizajn i inženjering, kao i udobnost na moru za svoju porodicu. Dizajn eksterijera i enterijera kreirao je Nuvolari-Lenard, koji je jahti dao jedinstven izgled, dok je Moran Yacht & Ship nadgledao projekat, donoseći sa sobom svoj širok spektar iskustva i znanja.

Kao i druge Lurssen jahte i ovaj spektakularni model je opremljen najsavremenijom tehnologijom i inženjerskim sistemima. Sistem rekuperacije toplote u generatorima zagreva vodu za bazen, što dovodi do smanjenja potrošnje električne energije i nivoa emisija, dok dinamičko pozicioniranje omogućava elektronsko sidrenje u osetljivim i udaljenim oblastima, štiteći morsko dno i omogućavajući bezbedno pristajanje bez obzira na dubinu vode.

AHPO jahta može da primi 16 gostiju o kojima će brinuti osoblje od 24 člana. Na glavnoj palubi nalazi se prostrana trpezarija, formalni salon i čajdžinica. Jahta ima tri palube, dok se na glavnoj nalazi inovativni dupleks vlasnički apartman punog snopa i brojne ponude za sport i aktivnosti, uključujući izuzetno veliku teretanu i prostrani wellness prostor na donjoj palubi.

Podsetimo da je Monaco Yacht Show godišnja međunarodna izložba posvećena svetu superjahti. Pokrenuta 1991. godine, održava se četiri dana krajem septembra u luci Herkul u Monaku. Izložba je podeljena na dva glavna izložbena prostora: na površini i na obali gde najpoznatiji graditelji i brokeri na tržištu prikazuju svoje jahte.

Izvor: luxlife.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde