Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Beogradski noćni market

Treći beogradski noćni market će se održati 30. septembra na pijaci 'Blok 44' pod sloganom 'KLASIKA U BLOKU'. Tog dana novobeogradska pijaca će postati pravo mesto za druženje, dobru zabavu i kupovinu.


'Beogradske pijace organizacijom ovog jedinstvenog muzičko-gastronomskog festivala dobile su potpuno novo lice, postale su brend Beograda i deo turističke ponude glavnog grada. Na predstojećoj manifestaciji poljoprivredni proizvođači 'šampioni pijaca' sugrađanima će ponuditi sveže proizvode iz svojih bašta, mlečne i suhomesnate proizvode, vruće čvarke, kao i neobične sireve raznih ukusa'. - rekao je Ivan Sočo, direktor JKP 'Gradske pijace'.

'Savršen spoj poljoprivrede, zanatstva, pića, hrane, dizajna, muzike i zabave, podstakao nas je da nastavimo sa ostvarivanjem našeg cilja, da se kroz Beogradski noćni market predstave poljoprivredni proizvođači, mladi dizajneri, afirmisani i neafirmisani umetnici, restorani i kafići. Na pijaci 'Blok 44' izlagači će na licu mesta pripremati svoje specijalitete, te će posetiocima pored odličnih ukusa, biti dostupni recepti za jela koja degustiraju, besplatni saveti o slaganju hrane i pića, pripremanju novih koktela, kao i druge interesantne radionice. U muzičkom delu, na savremen i moderan način predstaviće se gudački kvartet i di-džejevi. - rekao je Mihajlo Stevanović, predstavnik 'RAKIA BAR-a'.

Beogradski noćni market prvi put je organizovan na pijaci 'Skadarlija' 17. juna, pod sloganom 'Novo lice pijace', a ubrzo zatim i na pijaci 'Kalenić' 01. jula. Kroz kapije centralno-gradskih pijaca prošlo je oko 30.000 ljudi među kojima je bilo i mlađe i starije populacije, roditelja sa malom decom, kao i velikog broj novinara.

Kapije pijace 'Blok 44' 30. septembra biće otvorene od 18 do 00 časova, a ulaz za sve posetioce je slobodan.

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde