Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

7 skupocenih poklona koje mogu da priušte samo bogati

Cak i kada ste pažljivi sa novcem, praznici vas mogu navesti da se opustite u trošenju. Ipak, u zavisnosti od kucnog budžeta troši se koliko je moguce, ili što bi rekla poslovica 'Koliko je jorgan dugacak, toliko se noge pružaju'. Ocigledno da je nekima jorgan malo širi i prostraniji, pa su i novogodišnji pokloni skupoceni. Ali ovakve poklone, bez obzira na budžet sebi sigurno necete priuštiti, jer su oni namenjeni samo onim najbogatijim.

1. Tandem bicikl - 2730 evra
Elektricni tandem bicikl sa šest brzina koji pomocu pedaliranja može da dostigne brzinu od 20 km na cas, baterija može trajati tokom 40 km vožnje, aluminijumski okvir, odnosno osnova bicikla je odlicna i veoma snažna.

2. Cucla umesto zlatne kašike - 13.650 evra
Postoje i bolji nacini da se novorodencetu pokaže ljubav od kupovine 18- karatne cucle od belog zlata, optocene dijamantima. Postoji mogucnost da se na istu ugravira ime deteta.


3. Gramofon Hammacher Schlemmer: 22.490 evra
Iako se gramofon može smatrati oblikom starih tehnoloških dostignuca, danas je ova vrsta uredaja ponovo veoma popularna. Ovaj gramofon je najbolje što trenutno postoji na tržištu ovakvih uredaja, a i cena o tome dovoljno govori. Sve zamerke koje možete pronaci na klasicnom gramofonu ovde su sasvim izbegnute ili rešene u korist pravih audiofila.

4. Drvena kucica za decu u viktorijanskom stilu - 17.670 evra
Svakom detetu je potreban kutak samo za sebe, gde se nesmetano može igrati i uživati u svom detinjstvu, ali posebna kuca za klince, možda je previše...

5. Dior rucni sat - 205 hiljada evra
Kao i u slucaju drugih skupocenih predmeta, nije namenjeno 'obicnim smrtnicima', i možda sebi ponekad možete priuštiti bocu skupog vina, ali ovaj 18-karatni sat, sa safirima i dijamantima od belog zlata nece se smestiti na vašem rucnom zglobu, bar ne u ovom

6. Trkacka staza, ali decija - 241 hiljada evra
Ako volite trke formulom, ali se plašite da bi prevelika doza adrenalina mogla da vam naškodi, ovo je idealno rešenje - maketa u razmeri !:32 sa autenticnom rasvetom, timovima, kamerama i prilaznim stazama.

7. Pseca kucica - 335 hiljada evra
Ako volite svog ljubimca, verovatno mu dopuštate da spava sa vama u krevetu, ili zajedno gledate TV vikendom. No, bogataši žele svojim ljubimcima da pruže mnogo više od toga, stoga im kupuju ove luksuzne kucice koje imaju spa-centar, video nadzor i digitalno podešavanje vremena i kolicine hrane koja se servira mezimcima.

Izvor: http://citymagazine.rs/

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde