Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

6 pravila koja morate savladati ako želite da vas pamte po sjajnom stilu

Možda nešto od ovoga već znate, ali činjenica je da je neophodno da znate SVE, ukoliko naravno idete ka putu stilske ikone.


U trenutku kada izgradite sopstveni stil, odnosno shvatite u kom smeru želite da idete kada je moda u pitanju, sve postane lakše jer više nemate potrebe da eksperimentišete ili se osećate neprijatno u nečemu što ste kupili samo zato što je u jednom periodu bilo u trendu. (Detalj koji će vaš jeans da transformiše u komad koji će svi primetiti)

Međutim, postoje određene greške koje biste, nezavisno od stila, trebalo da izbegnete, jer vam ne idu u korist.

1.Donji veš koji se vidi

Tu ne mislimo na romantične čipkaste bralette grudnjake koji suptilno proviruju iz košulje, nego na ocrtavanje ruba gaćica ili vidljivu kopču grudnjaka koja kvari siluetu leđa u uskoj majici.

2.Kvantitet pre kvaliteta

Vremenom ćete shvatiti da se ne isplati kupovati odeću samo zato što je snižena. Investirajte u bezvremenske komade koji nikada ne izlaze iz mode i negujte svoj stil na najbolji mogući način.

(Pogrešan izbor: 4 odevna komada koja će vas učiniti starijim nego što jeste)

3.Previše brendova odjednom

Zaista ne želite da izgledate kao hodajuća reklama. Birajte odevne komade sa suptilnim oznakama brenda ili, ako volite malo vidljivije oznake, odlučite se za samo jedan takav komad, a ostatak odeće neutralizujte.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.


Izvor: www.elle.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde