Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Art Deco i Dita Von Teese

 Dugo najavljivana kolekcija šminke pod imenom Dite Von Teese je napokon i lansirana. Ranije smo pisali o kozmetici za kosu isto pod imenom Dite, a u oktobru je Dita lansirala i parfem  Dita with Luxess, a potom je objavila i knjigu o lepoti. Bilo je samo pitanje vremena kada će ova lepotica retro glamuroznog stila lansirati i liniju šminke.

Dite Von Teese je na ovoj kolekciji radila u saradnji sa ArtDeco nemačkim brendom. Kolekcija Dite Von Teese Classic se sastoji iz proizvoda za šminkanje lica, očiju, obraza i usana.

                       


Kako je sama Dita izjavila: 'Verujem u samostalno učenje umetnosti lepote, pre nego što vam je neko dâ'. Dodala je još: 'Verujem da svako može naučiti da bude glamurozan sa pravim alatom i uz vežbu.'

Za njene perfektno precizno izcrtane mačije oči, kolekcija sadrži crni gel ajlajner, koordinirajuću četkicu za oči, 12 neutralnih mat i sedefastih senki i dva para veštačkih trepavica ručno izrađenih od prave kose, dizajniranih tako da dočaraju primamljivu liniju trepavica gledajući spreda i iz profila.

Dita je, naravno, najčuvenija po njenim usnama, a ArtDeco je kreirao 6 nijansi ruža za usne koje čine jedan fini spektar boja.

'Moji novi ruževi za usne imaju izgled bujnih latica ruže.' rekla je Dita. 'Nikada se ne osuše, imaju tek slabi sjaj nalik veoma kvalitetnom svilenom somotu.'

 

Prva tri karmina su nijanse crvene prepoznatiljive za Ditu, dok su druga tri karmina letnje varijante karmina. I na kraju, kolekciju upotpunjuju lakovi za nokte. Dita je poznata po njenom half-moon manikiru koji lako može da se replicira sa lakovima Moonlight i Dragon Lady Red.

Tekst preuzet sa www.kremasica.com

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde