Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

20 autfita sa belim čizmama koje možete da "ukradete" ove zime

Na pragu bele zime, na vrata su nam zakucale bele čizme.

20 autfita sa belim cizmama koje mozete da ukradete ove zime 5

Još pre par godina trend u obliku bele boje bio je rešen da se prošeta po modnoj sceni, i umesto da elegantno sklizne iza zavese, uvek je tu negde i posmatra iz prikrajka, čekajući trenutak da ponovo pokaže svetu svoj šarm. Pa tako, i ove zime svedoci smo bele boje na čizmama svih oblika, visina potpetica i stilova. Jer, ako malo bolje razmislite gde bi se drugo mogle i uklopiti bele čizme, od okruženja zimske idile. U tom pogledu donosimo vam danas pregršt ideja za kreiranje upečatljivog autfita.

 

KOJE ČIZME ODABRATI? - postavlja se pitanje

Combat varijante čizama u centru su zbivanja ove sezone. One su kao stvorene za dame slobodnog duha, neustrašive i otvorene. Pored njih tu su i bele gležnjače koje odgovaraju većini savremenih stilova oblačenja i idealne su kako za svakodnevno nošenje tako i za večernji izlazak. A na samom kraju, ali ne i najmanje važne, tu su duboke čizme do kolena koje deluju tako neodoljivo i seksi, da je u njima nemoguće proći neopaženo.

ŠTA NOSITI UZ NJIH?

Ako ste odabrali Combat ili gležnjače, vaš siguran izbor su uske farmerke ili crne pantalone koje deluju tako šik. S druge strane ako su vaš izbor duboke bele čizme, najbolje kombinacije su one u obliku monohromatskog izgleda odnosno bele haljine ili suknje sa belom bluzom. Ne zaboravite i na bele džemper-haljine koje su apsolutni hit ove sezone.

Ž.J.

Pogledajte celu galeriju na: www.zenskimagazin.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde