Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Sve popularniji “Stealth look”

Većina ljudi kada razmišlja o novom automobilu, zamišlja ga u boji koja se sija. Međutim, u proteklih nekoliko godina, u trendu je “stealth look”, te oni koji žele da se razlikuju biraju mat izgled automobila.

 

stealth look lg

 

“Stealth look” bi u bukvalnom prevodu bio “skriveni izgled”, a odnosi se na to da automobil ne šljašti zbog sjajnog laka, već je u mat boji koja bi trebalo da bude manje upadljiva. Međutim, mat automobili zbog svoje jedinstvenosti upošte nisu manje upadljivi, već izazivaju mnogo veću pažnju.

Mat boje daju automobilima siroviji izgled i bolje ističu svaki element njegovog dizajna, svaku liniju i površinu. Najčešće su u crnoj ili sivoj varijanti.

Mat boje su se pojavile na luksuznijim automobilima i još uvek nema mnogo automobila koji se proizvode u mat varijanti. Uzrok tome je komplikovaniji proces proizvodnje. Završni sloj boje u mat obradi je mnogo teže postići od tradicionalnih sjajnih boja, zbog čega su mat automobili uvek skuplji.

Mnogo jednostavniji i povoljniji način za postizanje “stealth” izgleda jeste ugradnja mat folija. Za samo jedan dan, koliko traje proces ugradnje ovih auto- folija, možete imati automobil jedinstvenog mat izgleda.

Pogledajte neke od naših “stealth look” radova sa mat folijama.

Izvor: Folija za automobile Dark Glass

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde