Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Šta izbor automobila govori o muškarcu?

Ženeuglavnom nisu impresionirane muškarcima koji voze ovakve skupocjene automobile!

Najnovije istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji na uzorku od2.000 ispitanika pokazalo je da se pogledi muškaraca i žena na vlasnike kojiposeduju određeni tip automobila razlikuju. Tako, npr., 48 posto muškaracasmatra da ih posedovanje skupih, prestižnih modela automobila čini privlačnijimženskom polu.

                                                  

Do danas su objavljene brojne studije koje dovode u vezu karaktervlasnika s automobilima koje voze. Iako ovakva istraživanja obično otkrivajupredrasude ispitanika prema osobama koje poseduju određenu marku ili tipautomobila, rezultati su uvek interesantni i često suprotni očekivanim.

Međutim, 53 posto žena izjavilo je da ih ovakvi automobili uopšte neimpersioniraju. One veruju da su vlasnici tih vozila arogantne osobe.

Osim toga, 44 posto ispitanica ovakve muškarce smatra sebičnim iegocentričnim, dok 38 posto anketiranih dama veruje da takvi vozačipredstavljaju opasnost na putu.

S druge strane, osećaj sigurnosti u vožnji kod Britanki pobuđujumuškarci koji voze klasične porodične limuzine, poput Forda Mondeo iliVolkswagen Passata.

Britanke posebno lepo mišljenje imaju o vlasnicima 'ekološkiprihvatljivih' automobila. One veruju da su vlasnici ove vrste vozila'savesni i inteligentni' i da su sigurni i dobri vozači. 
(Economy.rs, 5. oktobar 2013.)

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde