Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Meklaren: virtuelni supersportista

Ekstremni Meklarenov 'granturizmo' automobil naći će se u novoj video-igri za 'Plejstejšn 4' - 'Granturizmo sport', koja će se naći u prodaji 17. oktobra.

Automobil je, moglo bi se reći, odgovor na 'Prodžekt uan' Mercedes-AMG-a, s obzirom da je i on napravljen na osnovu tehnologija iz Formule jedan. Razlika je u tome što njegov hibridni pogon čini 4,0-litarski V8, a ukupna snaga sistema iznosi 1.150 KS, uz maksimalni obrtni moment od 1.275 Nm u kojima će, za sad, samo virtuelno da uživaju korsnici igre...

Ovo je samo jedna od zanimljivih informcija koje čitaoci mogu da pronađu u novom, 169. broju magazina 'Auto Bild'.

Glavna tema je obeležavanje pola veka postojanja čuvene radionice AMG, danas važnog dela u poslovanju Mercedesa, koji je nedavno dostigao fantastičnu brojku od 100.000 prodatih automobila u godini.

Osim toga, čitaoci 'Auto Bilda' moći će pronađu i prve utiske sa test vožnji 'vrućih noviteta', kao što su 'volvo xc40' i 'kija stonik'.

Članovi redakcije imali su prilike da se upoznaju izbliza i sa novom 'insignijom GSi', sa kojom se vratila oznaka kojom su kupci šarmirani još u vreme 'kadeta', a ekskluzivna je priča iz kabine 'ajkona' -  'audija' budućnosti.

U redovnoj rubrici 'Saveti' možete pročitati koliko je važno proveravati pritisak u gumama i kako da to uradite na najefikasniji način, ali i kako da sami sredite sedišta posle sezone odmora i putovanja...

Izvor: vesti.mojauto.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde