Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Audi ili BMW? Napokon smo saznali ko je BOG PUTEVA!

Takmičenje između dva, uz Mercedes, najveća nemačka brenda je odlično za potrošače jer se na taj način rivali usavršavaju.

I BMW i Audi imaju sedam automobila u klasi malih luskuznih vozila. Nijedan od njih nije izbacio luksuzni veliki SUV u 2017. godini. Ipak, oba brenda otkrila su SUV koncept za 2018. godinu: BMW X7 i Audi Q8.

Hajde da zakoračimo u ring i pogledamo svih 9 rundi borbe brendova!

 

Luksuzni mali automobili

 

Pobednik: Audi A4 2017.

 

Audi i BMW su definitivno najveća konkurencija u ovoj klasi automobila. BMW ima 4 automobila u ovoj klasi, a Audi 3.

BMW serija 4 ima jače motore, ali redizajnirani A4 nam donosi sjajne performanse, plus lepši enterijer. A4 ima ogroman prostor na zadnjim sedištima što je jako teško naći u ovoj klasi automobila.

Oba vozila imaju jake ocene kad je u pitanju pouzdanost, a kako i ne bi. A4 ima odlične ocene u bezbednosti, ali BMW još uvek nije zvanično ocenjen. A4 je takođe proglašen za najbolji mali luksuzni automobil za 'te pare' u 2017. godini.


Luksuzna srednja klasa

 

Pobednik: IZJEDNAČENO!

 

BMW 5 serija i Audi A6 su jednaki u ovoj klasi. Malo je nezgodno izabrati boljeg, motori su slični, skoro pa isti, ali A6 možda malo vodi kad su u pitanju performanse. A6 je ocenjen čistom desetkom za bezbednost.

BMW je zato dizajniran da pruži maksimalni mogući komfor. Duge vožnje s njim nisu nikakav problem. Oba vozila su iste jačine i sve u svemu u ovoj klasi nema pobednika.

Izvor: www.espreso.rs


grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde