Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Parfem za mršavljenje i sreću

Prvi parfem za mršavljenje na svetu, a proizvođači tvrde da je u njegovom kreiranju učestvovao tim stručnjaka među kojima i nutricionisti.

Parfem pod imenom Prends Moi učiniće vašu liniju savršenom, a da sve bude još interesantnije, bićete srećniji nego ikad, jer miris iz bočice utiče na lučenje hormona sreće.


Naime, ovaj parfem reklamira se kao prvi parfem za mršavljenje na svetu, a proizvođači tvrde da je u njegovom kreiranju učestvovao tim stručnjaka među kojima i nutricionisti, koji su mirisu dodali supstance L-karnitin, kofein i betafrolin, koje izazivaju sreću, a istovremeno smanjuju želju za hranom!

Nije nepoznata činjenica da mirisi izuzetno utiču na naš mozak, izazivaju apetit, podstiču različita raspoloženja, vraćaju sećanja. Zbog toga tim naučnika koji je ovaj parfem stvorio tvrdi da je došao do idealne mešavine koja topi kilograme i reguliše osećaj gladi.

Efikasnost je dokazana testiranjem na nekoliko hiljada žena, a čak 70% ispitanica posle nekoliko nedelja korišćenja primetilo je da su promenile navike u ishrani i izgubile po neki kilogram.

Parfem trenutno može da se kupi samo u Londonu ili naruči preko interneta, a proizvođači kažu da je dovoljno da se samo jednom dnevno naprskate 'čarobnom' tečnošću i sačekate da počne da deluje. Cena je 120 dolara za 100 ml, a prodavci tvrde da je parfem izazvao neočekivano veliko interesovanje.

Izvor: www.economy.rs 

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde