Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Sting u Beogradu: Kombank arena, 17. septembar

Posle rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje „57th & 9th World Tour“ dolazi u Beograd.

Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank areni. Na najnovijoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista, Dominic Miller, Josh Freese (bubnjevi) i Rufus Miller (gitara) i specijalni gost Joe Sumner kao i harmonikaš Percy Cardona iz sastava The Last Bandoleros.

Gitarski vođena turneja „57th & 9th“ započela je u Severnoj Americi u februaru ove godine i do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije. Turneju prate izuzetni komentari fanova i kritičara. „U samoj srži nalazi se moćan talenat za pisanje pesama, tečne melodije, smeli ritmovi i smisleni tekstovi isporučeni od vrhunskog muzičara. Ovaj koncert zaslužuje počasnu titulu.“

Stingov dvanaesti solo studijski album pod nazivom „57th & 9th“, njegov je prvi rock/pop projekat nakon više od decenije i objavljen je u novembru za A&M/Interscope Records. Kolekcija od deset pesama prikazuje širok spektar Stingovih stilova od promuklog, gitarskog prvog singla „I Can’t Stop Thinking About You“ preko brutalnog „Petrol Head“ do himnične „50,000“.

Album je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je za nekoliko nedelja sa Stingovim dugogodišnjim saradnicima Dominicom Millerom i Vinniem Colaiutaom kao i bubnjarem Josh Freeseom (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), gitaristom Lyle Wormanom i pratećim vokalima iz bendova Tex-Mex i The Last Bandoleros.

Sting je prvi put nastupio u Areni pre šest godina sa simfonijskim orkestrom a 17. septembra naša publika će imate priliku da ga čuje u njegovom primarnom rock/pop zvuku u okviru turneje koju su mnogi već označili krunom Stingovih koncertnih nastupa.

Ulaznice za koncert u Beogradu biće u prodaji od srede, 21. juna od 10.00. Članovi zvaničnog Sting.com fan kluba.

Ulaznice u regularnoj prodaji biće po cenama od 2990 RSD i naviše na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće SC i online: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Sting

Kompozitor, pevač, glumac, autor i aktivista Sting, rođen je u Newcastle, Engleska, da bi se 1977. preselio u London gde je osnovao The Police sa Stewartom Copelandom i Andyjem Summersom. Bend je objavio pet studijskih albuma, osvojio šest Grammy i dve Brits nagrade i ušao 2003. godine u rock’n’roll „Kuću slavnih“.

Kao jedan od najraznovsrnijih solo umetnika, Sting je osvojio još 10 Grammy nagrada, dve Brit, Zlatni Globus, Emmy i četiri nominacije za Oskara, zatim Tony nominaciju, nagradu veka koju dodeljuje Billboard magazine i titulu „Osoba godine“.

Tokom svoje dugotrajne karijere, prodao je više od 100 miliona primeraka albuma. Sting podržava humanitarne organizacije kao što su Rainforest Fund, Amnesty International i Live Aid. 

Izvor: danubeogradu.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde