Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Horoskop za novembar 2022

Novi mesečni horoskop za novembar vas čeka. Saznajte šta su vam zvezde pripremile u narednom mesecu!

aah objave

OVAN
Vaš ljubavni život ovog meseca bi se mogao opisati kao složen. U isto vreme biće i romantičnih susreta i prilika za ljubav, ali i kritika i provokacija. Moraćete da budete trezveni i snalažljivi da prepoznate šta je šta i da ne reagujete neprikladno. Ako uspete, biće lepo. Poslovi su se proširili na nekoliko oblasti, zauzeti ste i pomalo umorni.


BIK
Mnogi će biti zauzeti poslom. Biće i onih koji će iz statusa nezaposlenih preći u status zaposlenih ili će naći honorarni posao. U isto vreme, moraćete da se prilagodite drugoj strani u ljubavi. Možda to nećete odmah videti, ali nemojte se žaliti. Važno je zadržati živce i strpljenje. Vežbajte toleranciju.


BLIZANCI
Veći deo meseca konsolidovaćete ono što ste postigli u privatnom životu. Biće potrebno mnogo truda da se u tome uspe. Ponekad vam okolnosti neće ići na ruku, ali vaša veza neće biti ugrožena. Neki će doći u iskušenje da potroše previše, pa neka sami sebi odrede meru. Biće onih koji će biti nezadovoljni platom, ali kako god bilo, ima je.


RAK
Tajni planovi ili skriveni rezultati istraživanja doneće vam veliko zadovoljstvo. Oni koji su radili iz senke dolaze do rezultata. Sada dolaze dani kada ćete moći sve da iznesete na videlo i da to bude dobro prihvaćeno. Bićete sigurni, stabilni, spremni za akciju. I u ljubavi ćete se dobro snaći.


LAV
Veći deo meseca bićete u iskušenju da li da budete otvoreni ili ne. Svaka veza koju imate, bilo privatna ili poslovna, biće pod snažnim uticajem vaše intuicije, koja će vam ponekad reći nešto što nije u skladu sa pravilima igre. Slušajte i pratite svoj unutrašnji glas bez obzira na to. Sa takvim pristupom čitaćete između redova i otkriti mnogo toga.


DEVICA
Oni koji su još slobodni mogli bi ovog meseca da dožive snažnu ljubav sa osobom iz svog radnog okruženja. Neka obrate pažnju na svoje kolege. Već u vezi, uživaće u dnevnom ritmu, koji će biti obogaćen jačom erotikom. Privatnici će biti na iskušenjima, a na poslu će svi morati da polažu račune i da popune inventare. Neće uvek biti lako.


VAGA
Možete očekivati veoma pozitivan mesec u kome će mnoge stvari polako početi da upadaju na svoje mesto. Jedina stvar koja će vam smetati, a više u drugom delu meseca, biće male moralne sumnje. Zato se dobro organizujte i uvek prvo razmislite šta je zaista važno. Pokrenuće se neki dugoročni poslovi ili će se postojeći stabilizovati.


ŠKORPIJA
Vaša ljubavna priča će se nastaviti. Iskušenja će doći kroz vaše neprimerene postupke, pa je važno da se uzdržite jer nema objektivnih razloga za divljanje. Sve je dobro. Samci bi mogli pronaći ljubav koju su tražili. Na poslu će biti šareno. Bavićete se svime i svačim, ali ništa konkretno. Vaše preokupacije će biti vezane za komunikaciju i izražavanje.


STRELAC
Brojne prilike za dobru zaradu će vas verovatno podstaći da se uključite u posao. Neki zbog toga mogu preskočiti ili odložiti planiranu pauzu. Lični odnosi će biti dobri, a ako ste i dalje u potrazi za srodnom dušom, najlakše i najbrže ćete je naći na putovanju. Biće i nekih finansijskih kalkulacija od kojih će vas zaboleti glava, ali ćete ih rešiti.


JARAC
Možete osetiti ljubav ovog meseca kroz diplomatiju i kompromise. Za mnoge će glavnu reč imati partner i oni će uglavnom morati da se prilagode. Na poslu vas čekaju male zaštite koje će vas obradovati. Imaćete dovoljno snage. Neki će povremeno živeti od stare slave, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.


VODOLIJA .
Vaš privatni život će biti pod različitim uticajima. Biće dobrih prilika i harmoničnih odnosa, ali i provokacija, pa čak i diskusija. Na vama je da prepoznate šta je šta i upravljate najbolje što znate. Neki će sada biti na zasluženom godišnjem odmoru, a oni koji rade polako će planirati nove promene i kroz saradnju trenirati diplomatiju.


RIBE
Biće ovo mesec u kome će biti svega po malo. Nećete biti nezadovoljni. Biće zanimljivo i šareno na poslu. Dogodiće se transformacije koje će vam osvežiti dan, ali i neke rasprave koje ćete smatrati nepotrebnim. Vaš ljubavni život će se razvijati dobro i bez većih preokreta. Jedino što treba da sačuvate je fizička snaga jer će vam ponekad nedostajati.

 

Izvor: astro-tarot.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde