Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Horoskop za mart 2022

I ovog meseca vam zvezde imaju mnogo toga da poruče. Pročitajte horoskop za mart, jer su možda baš ovo momenti da se pokrenete.

horoskop za mart

Ovan

Najviše iskušenja i problema ovog meseca ćete imati sa vlastima i svima koji pokušavaju da dominiraju, bilo u vezi ili u poslu. Ponekad ćete to biti vi. Zato je važno da pre svega imate dobru predstavu o tome ko je ko i koja je vaša prava uloga u svemu. Imajte to na umu i sve će biti lakše. Ne forsirajte ništa.

Bik

Dok budete izlazili na zabave, osetićete u svom srcu da je ljubav još uvek daleko od vas. Moguće je da ćete stvoriti niz površnih odnosa. U suštini, biće dobrih žurki, a samo nekoliko će imati dublji odnos. Na poslu ćete imati priliku da pokažete koliko ste kreativni, pa ćete unapredite ono što radite.

Blizanci

Veći deo ovog meseca ćete dobro upravljati svime. Proširićete vidike, unaprediti svoja profesionalna znanja, započeti nove saradnje. Neki će putovati zbog posla. Lični odnosi će biti pod kontrolom, daćete više nego što dobijate, ali ni to nije važno. Biće malo frustracija, ali ćete imati i snage za dvoje. Sve ćete izdržati.

Rak

S vremena na vreme bićete osoba kojoj se mnogi udvaraju. Ponekad će vam to biti dovoljno. Međutim, biće vam drago, a ako budete sami, naći ćete društvo. Oni u vezama biće baš raspoloženi za ljubav i biće im lepo. Zbog navedenog biće zanimljivo, ali i naporno. Odvojite posao i privatnost koliko god možete.

Lav

Pred vama je mesec istraživanja i inventara. Imaćete priliku i da izađete i da se zabavite, ali ćete biti pomalo rasejani.U takvim okolnostima ćete se upola zabaviti. Neki bi mogli osetiti iskušenje tajne ljubavi. Biće zanimljivo i na poslu zbog niza različitih tema. Imaćete priliku da pokažete koliko ste kreativni.

Virgin

Mesec koji je pred vama biće zanimljiv jer ćete se baviti svime pomalo. Vaše angažovanje na poslu zahtevaće više izražajnosti i iznošenje sopstvenih ideja. Bavićete se i finansijama. Imaćete podršku uglednih ljudi. Lični odnosi će biti dobri. Lako će sklapati poznanstva, čak i oni koji su još sami. Dobro ćete komunicirati.

Vaga

Ovaj mesec će biti malo šaren. S jedne strane, otvoriće vam se nove i zanimljive mogućnosti i u poslu i u ljubavi, ali s druge strane, nedostatak energije i prave inicijative nateraće vas da iskoristite samo jedan deo svega. Uz dobar plan i uštedu svojih snaga, možda ćete moći da uradite više.

Škorpija

Ništa vas neće zaustaviti na putu do cilja. Ceo ovaj mesec bićete puni samopouzdanja, a imaćete dovoljno snage da sve sprovedete u delo. Zbog toga će mnogi stvoriti osnovu za dalji razvoj poslovanja. Lični odnosi će biti kvalitetni i mnogi će nastojati da učvrste postojeći odnos.

Strelac

Bogat društveni život i radost biće obeležja ovog meseca. Mnogi će izlaziti više nego inače, dobro se zabavljati, a većina će osvežiti erotski život. Oni koji su već u vezama proći će kroz pravu malu renesansu. S vremena na vreme pokazaćete borbenost na poslu, što vam nije uvek svojstveno, ali će doneti rezultate.

Jarac

Posebnim rečima ćete zavesti dragu osobu. Nije isključeno da to bude na izletu. Ceo mesec ćete biti posvećeni drugoj strani u vezi. Od vas će se očekivati potezi o kojima ćete dugo razmišljati. Analizama ponekad nema kraja. Pokušajte da se više oslanjate na spontanost slušajući svoj unutrašnji glas.

Vodolija

Snaga vas neće napustiti tokom većeg dela ovog meseca, ali ćete biti izloženi blokadama na mnogim poljima. Prepreke ćete savladati istrajnošću. Povremeno ćete imati i moralne sumnje. Biće to zahtevan mesec. Ipak, vaš duh i snaga će vam pomoći da istrajete. Neke od kolega će tražiti vaš savet, pa im pomozite.

Riba

Mnogi će uložiti mnogo energije da ojačaju svoju vezu. Neki bi mogli da se odluče za zvanično ozvaničenje. Biće nepredviđenih problema sa poslovnim partnerima u poslu, ali uz malo truda sve ćete uspešno rešiti. Sistemske promene koje su nedavno uvedene zaživeće na kvalitetan način, a vi ste deo njih.

 

Izvor: astro-tarot.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde