Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Kaludjer koji je prodao svoj ferari

Kaluđer koji je prodao svoj ferari je priča o tome kako da ostvarite svoje snove i uzmete sudbinu u svoje ruke. To je priča o vrhunskom advokatu Džulijanu Mentlu, koga je trka za uspehom i novcem dovela do skoro fatalnog infarkta usred završne reči u prepunoj sudnici.

Taj bliski susret sa smrću naterao ga je da razmisli o svom životu, o tome čemu zaista teži i šta je suština života i sreće. Razmišljao je o svom ranijem životu, o duhovnoj krizi sa kojom se borio, kako je protraćiosvoje zdravlje i energiju zbog prolaznih nagrada koje mu je donela njegova advokatska karijera, o tome kako je zamenio bogatstvo svoje duše za debeli bankovni račun iiluzorna zadovoljstva svog života.Shvatio je, u stvari, da je duhovno i emocionalno prazan. U potrazi za tim odgovorima odlazi na jedno neobično putovanje, u visine Himalaja među mudrace Sivane, gde započinje njegov nov, jednostavan život pun vedrine.

 Lagana knjiga puna mudrosti i filozofije koja će vas opustiti i pružiti vam nove vidike i poglede na život. Onog trenutka kada prestanemo da provodimo vreme u jurnjavi za velikim životnim zadovoljstvima, počećemo da uživamo u malim stvarima poput posmatranja zvezdana nebu punommesečine ili upijanja sunčevihzraka veličanstvenog letnjeg jutra.

 

Milka Mutavdžič


grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde