Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Zlato u čaši

Bliže nam se praznici i prilike da nazdravljamo svemu što smo uspeli da uradimo u prošloj godini ili da se zahvalimo na šansi da nešto što nismo stigli, uspemo da uradimo u narednoj godini.

Verujem da ste odmah pomislili na mehuriće u šampanjcu ili nekom penušavom vinu. Upravo jedno penušavo vino Vam i predstavljamo ovog puta - Gold Cuvee. Radi se o penušavom Pinot Blanc vinu, proizvedenom od pažljivo odabranog vrhunskog grožđa, obogaćenom pravim jestivim ljuspicama od 22-karatnog zlata, koje se ručno dodaje svakoj boci. Ovo vino nastaje u malom porodičnom podrumu starom 150 godina, na severozapadu rajnske oblasti u Nemačkoj.


Zlato je vekovima smatrano za ultimativni romantičarski luksus - žene ga žele, a muškarci vole da ga poklanjaju. Mnogi smatraju da zlato ima povoljan uticaj na zdravlje i ono je i u istočnoj i zapadnoj medicini korišćeno za lečenje različitih oboljenja. U 19. veku svetski poznate banje kao što je Baden Baden dodavale su zlato u svoje poznate vode, a u srednjem veku, puno je korišćeno i u hrani i u piću kao znak bogatstva i važnosti.
Penušavo vino je oduvek predstavljalo vrhunac prefinjenosti, pa kombinacija sa zlatnim listićima daje fantastičan vizuelni efekat,a proslavama potpuno novu dimenziju.

Ono što je zanimljivo u Gold Cuvee porodici su varijante sa ukusom voća - jagoda, smokva i breskva.

Ukoliko se odlučite da ovo ineresantno penušavo vino nekome poklonite, sama boca može imati lični pečat bez obzira da li se radi o poslovnoj ili privatnoj prilici.
Pošto ovo vino sadrži izrazito nizak stepen alkohola možete se prepustiti njegovim čarima i u malo većoj količini od uobičajene, jer zlato, pa i u čaši je lekovito. Uživajte!

www.goldcuvee.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde