Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Voda sa Severnog pola

Samo za refinirana nepca, voda sa Severnog pola

Poznati po tome što na lageru drže samo najbolje, najslavnija robna kuća na svetu lansira Svalbarði Polar Iceberg vodu. Svalbarði je luksuzna voda za piće, koja predstavlja vrhunsko zadovoljstvo za sve i redefiniše sam pojam “pijuća voda”.

Voda se sakuplja sa najčistijih ledenih bregova u Kongsfjordenu, samo 1.000 km od Severnog Pola na 79 ° stepenu. Naime, led sa glečera se lagano topi putem specijalno konstruisane mašine. Boce se zatvaraju ručno i u njima je voda “zarobljena” u svojoj najčistijoj formi.

U cilju zadržavanja prirodnog sastava i vrhunskog ukusa vode, ne koriste se nikakvi hemijski filteri, samo mikroni filtera i UV zračenja, kako bi se održali međunarodni standardi kvaliteta. Dakle, svaka serija ove vode je limitirano izdanje.

Tako se svim korisnicima pruža prilika da uživaju u otpljenom snegu sa vrha planina, koji izaziva efekat rastopljenih pahulja na vašim nepcima i jeziku.

Svake godine dve ekspedicije uspeju da flaširaju 13000 flaša vode. Pored Harrods robne kuće i web stranica Svalbarði nudi prestižnu vodu kao i njenu distribuciju.

Proizvođač tvrdi: ”Potpuno oslobođena od minerala, nitrata i zagađivača, Svalbarði je neponovljivo iskustvo. Ekskluzivno, kao kada pijete najbolje vino. Sa neverovatnim ukusom koji ostavlja na vašim nepcima, ova voda se odlično kombinuje uz vrhunsku hranu. Ova voda je sofisticirana alternativa alkoholu i obogaćuje sva kulinarska iskustva.”

Voda koja prelazi put od glečera do potrošačke čaše, čuva se u najkvalitetnijim staklenim flašama, a drveni poklopac u boji artičkog drveta takođe potiče iz održivih šuma.

Sve flaše imaju ispupčeni pečat izrađen putem 3D tehnologije koji garantuje autentičnost. Flaša ove dragocene vode u poklon pakovanju košta $ 75.

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde