Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Šta vaša omiljena kafa govori o vama?

Bilo da svaki dan pijete istu kafu ili ste skloni da menjate svoj izbor, evo šta vaša omiljena kafa govori o vama...

 1. Crna kafa
Vrlo si direktna osoba i ne zamarate se nebitnim stvarima. Više brinete o integritetu, a manje o hirovima pa želite da iskusite život u njegovom pravom obliku.


2. Kafa sa mlekom
Vi ste najvećim delom sanjar pa smatrate kako su svi ljudi dobri. Takođe, u svakoj životnoj situaciji tražite one lepe i pozitivne stvari.
 
3. Kratki espreso
Vi ste vrlo tvrdoglava osoba i jasan mislilac, koji zna šta želi i ide za time. Mnogi će reći da srljate u stvari, ali vi imate plan i nećete se tek tako dati pokolebati.

4. Dugi espreso
Isto kao i pod prethodnom tačkom, samo vi uzimate malo više vremena, kako bi dobili ono što želite.

5. Bez kofeinska kava
Glava kaže 'idi i zgrabi priliku', ali telo ne odgovara na signal. Vrlo često se osećate rastrgnutim između onoga što radite i onoga što drugi očekuju od vas.6. Late
Na takve dane osećate se poput Petra Pana i razmišljate kako bi bilo lepo vratiti se u djetinjstvo, odnosno bezbrižne dane, kada je jedina briga bila kad ćete se igrati u parku.

7. Kapućino
Ako ste jedna od osoba koja ovaj napitak pije ujutro, osoba ste koja voli da se opusti se i uživa u životu i u svim njegovim usponima i padovima. Ako svoj kapućino pijete kasnije tokom dana, težite za istinom, što vas ponekad može izvesti i na krivi put. Zato bi možda bilo bolje da se u večernjim satima prebacite na običnu kafu ili espreso.

Plus! Topla čokolada
Kaže se da takvim ljudima fali ono nešto toplo i slatko u životu, baš kao što je ovaj napitak, jer se on od davnina smatra afrodizijakom i potporom duhovnom razvoju. Ako svoju toplu čokoladu pijete sa šlagom, vi ste stvarno u emocionalnoj nevolji.

Izvor:www.24sata.rsgrafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde