Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

SPECIJALNO IZDANJE VRHUNSKOG KONJAKA

Louis XIII Le Mathusalem izdanje će debitovati u svetski poznatoj robnoj kući Harrods u Londonu…

Ekskluzivno u Londonu će biti dostupno za kupovinu tokom dva meseca počevši od septembra, nakon čega će biti predstavljeno širom sveta. Konjak koji je ponuđen tom prilikom, predstavljen je u ručno rađenom dekanteru brenda Baccarat, za čiju proizvodnju je potrebno dvadeset majstora.


“Louis XIII Le Mathusalem je zaista rezultat umetničkog rada i genija, kao oda vrhunskoj izradi i vremenu. Harrods u Londonu, kao renomirana institucija čija istorija ide daleko u prošlost kao i istorija Louis XIII izdanja, je idealno mesto za lansiranje ovog monumentalnog izdanja”, rekao je Ludovik du Plesis, globalni izvršni direktor Louis XIII.


Sam konjak predstavlja mešavinu 1.200 vrsta, a najmlađa od svih ima četrdeset godina. Ukusom nas podseća na arome mirišljave smole, meda, šljive, drveta, kože i rajskog voća. Još uvek ne znamo tačan broj ovih izdanja će biti napravljeno, ali znamo da je u pitanju veoma ograničena edicija, gde je svaki proizvod ručno numerisan. “Harrods je neverovatno ponosan što je dobio priliku da predstavi ovu unikatnu ediciju globalno priznatog brenda. To je prava refleksija naše zajedničke determinacije da našim klijntima ponudimo najfinije i najtraženije proizvode”, rekao je Nik Fleming iz Harrods robne kuće.


80000 evra je cena ovog konjaka, po bokalu!


Inače, ovo je prvi put da je konjak proizveden u Mathusalem ediciji od kristala. Baccarat dekanteri od šest litara delo su vrhunskih majstora ovog brenda, koji su ih kreirali prateći tradicije i tehnike koje se prenose sa generacije na generaciju. Dekanter je predstavljen u drvenoj kutiji, sa srebrnim poslužavnikom i pipetom.

Sve dok je u ponudi samo u Harrods robnoj kući, ovaj konjak će koštati 80.000 € po bokalu. Zaista vredno kolekcionarsko izdanje…


Izvor: gastrovodic.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde