Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

PREDSTAVLJENA VINSKA BOCA SA DUPLIM ZIDOVIMA!

Ideja dizajnera bila je da stvore izuzetno lepu bocu koja će dugo čuvati temperaturu vinaFlaša po imenu Cooleo održaće vino hladnim od otvaranja do ispijanja poslednje kapi, čak i ako se pije natenane. Ovaj izum nemačkog studija Our Wonderful World baziran je na duplim zidovima boce, a boca je zatvorena Vinolok sistemom koji omogućava da se boca koristi višekratno. Između dva sloja borosilikatnog stakla nije vazduh, već potpuno providni izolacikoni materijal.

Dizajnerka boce, Kim Suhi, rekla je za portal Drinks Business da je u toku rad na više linija ovih boca.

- Boca je lepa, izvrsno pokazuje boju vina i čuva temperaturu na prirodan način. Za tri godine rada pronašlik smo odgovarajuće materijale i razvili stil koji jednako odgovara rozeima i belim vinima, i na osnovu toga napravili bocuj koja će se uprkos duplom sloju moći puniti mašinski, u vinarijama. Pri svemu tome, boca odlično izgleda na stolu - rekla je.

Nemačka vinarija Wasem već je naručila 6000 komada za svoj roze pino noar i suvi rizling. Cena boce, nažalost, čini je podesnim izborom samo za dosta skupa vina: jedna flaša košta oko 25 evra.


Izvor: www.vinoifino.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde