Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Automat šampanjca

Prvi automat sa šampanjcem


Dovoljno je da novac ubacite u automat, baš kao kada kupujete omiljenu čokoladicu i za tren oka eto vašeg božanstvenog Moët & Chandon penušavca.

Nakon što su 2013. godine postavili jedan takav automat i postigli neverovatan uspeh, kompanija LVMH u čijem je vlasništvu Moët &Chandon postavlja gde drugde nego u gradu greha - Las Vegasu,  jedan takav aparat. U hotelu Mandarin Oriental u Las Vegasu nalazi se jedan takav automat gde možete odabrati Moet Imperial Brut i Imperial Rose šampanjac.

Pomenuti automat nalazi se na 23.spratu i ne samo da vam nudi šampanjac već ste u mogućnosti da nakon što kupite piće, odmah poručite i čaše za šampanjac. Automat poseduje mehanizam koji sprečava da se piće dodatno mućka i trese kako ne bi došlo do neočekivanih eksplozija.

Plaćanje se vrši tako što je neophodno da žeton u iznosuod $20 ubacite u automat, ali pre toga morate potvrditi da imate 21 godinu. Žeton na sebi ima ugraviran Moët logo i ne može se upotrebiti za kupovinu bilo čega drugog.

Moët je već instalirao jedan ovakav automat za svoje zaposlene u zgradi u Njujorku, a očekuje se da će mnoštvo ovakvih aparata nać i u hotelima, kazinima, luksuznim robnim kućama i barovima uskoro.

(luxlife.rs)

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde