Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

AAH! istorijat

Klub 'Ellington's' hotela 'Hyatt Regency', 7. februar 2005 - na jednom mestu, u isto vreme, mnogo autentičnih Hedonista koji su proslavili početak rada AAH!
Uživalo se u čokoladi, koktelima, raznim pićima, odličnoj muzici, dobrom društvu. Specijalni začin večeri bile su orijetnalne plesačice, a zatim i nagradna igra sa autentičnim Hedonističkim nagradama!
 
 

Hedonizam juača organizam!


 
Uživalo se do kasno u noc, više od 200 zvanica i oko 50 predstavnika medijskih kuća bilo je nasmejano, osećala se pozitivna energija i talas entuzijazma povodom otvaranja AAH!. Predsednik AAH!, g. Dragan Ðordević, bio je okružen novinarima, kao na filmu, objašnjavajući nasmejano čime će se sve baviti AAH!
 
Po okupljanju zvanica, g. Ðordević je i zvanično predstavio prisutnima koncept AAH!, pozivajući ljude da uživaju u životu. Efekat je bio potpun kada je demonstrirao ljudski život uz pomoc kanapa, presecajući ga do poslednjeg malog parčeta, baš kao što nam brige, svađe, posao i loše zdravlje skraćuju efektno korišcenje života. A to poslednje preostalo parče je ono što pružamo sebi, u čemu uživamo, ono što je pravi, autentični život. To je, ujedno, cilj AAH! - okupljanje svih pravih Hedonista sa ciljem da se to parče života poboljša, a možda i produži.
 
Onaj naročiti začin večeri bile su orijentalne plesačice, jedna od njih i prvak države u ovoj vrsti plesa, noseći autentične orijentalne nošnje i prenoseći igrom duh uživanja.


Klub 'Ellington's' hotela 'Hyatt Regency', 7. februar 2005
 
Izvlačile su se Hedonističke nagrade - pica, majice, masaže, a glavna nagrada bio je vikend za dvoje u hotelu 'Hyatt Regency Beograd'. Svi predstavnici medija dobili su, uz press materijal, i Hedonističke poklone.
 
Moramo priznati da smo očekivali dobar odziv svih Hedonista u našoj zemlji, ali je broj poziva i e-mail-ova upućenih AAH! daleko premašio naša očekivanja. To govori da želje za uživanjima ne prestaju nikad i nigde, kao i da su one ostvarive, bez obzira na ekonomsku situaciju. Cilj AAH! je vracanje ljudi uživanjima u svim naizgled malim stvarima, jačanje veza među ljudima, razmena ideja i iskustava, kao i bolje upoznavanje sa svim oblastima Hedonizma.
 
Naravno, po završetku večeri gosti su se pozdravljali rečju 'Uživajte!' , uobičajenim pozdravom članova AAH!
grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde