AAH!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Vi ste ovde:  
AAH! Piće AAH! Preporuka: Tikveš Bela Voda vino!

Anketa

Na internetu najviše koristim
 

Pretraga

AAH! Preporuka: Tikveš Bela Voda vino! Štampa El. pošta

 Vinarija "Tikveš" i njeno vino "Bela Voda" našli su se na prestižnoj listi magazina "M&M Global" među 100 rastućih svetskih brendova. "Tikveš" je jedini brend iz Makedonije i jedan od tri iz šireg regiona (pored "Vegete" iz Hrvatske i brenda "Ulker" iz Turske) koji ima potencijal da postane globalno poznat.

                         

Lista magazina "M&M Global" ne predstavlja rangiranje prema budžetima i profitu, već prema nematerijalnim vrednostima brenda. Kategorije uzete u obzir prilikom odabira su neočekivanost, gde je vinarija "Tikveš" osvojila 5 od mogućih 10 poena, globalni utisak (3/10), lokalna autentičnost (9/10) i buzz ili uticaj na društvenim mrežama (5/10). Prilikom pripreme liste, konsultovani su brend eksperti iz celog sveta.

Časopis "M&M Global" više od dve decenije prati promene u medijskom okruženju i veoma je cenjen među marketing profesionalcima i kompanijama na svetskom reklamnom tržištu. Ovaj uticajni magazin prati i analizira globalne teme koje utiču na svakog učesnika u biznisu kao što su cene, kreativnost, efektivnost, fragmentacija, biznis modeli, merenja i rast i mnoge druge.

Da podsetimo, crveno vino "Bela Voda 2010" vinarije "Tikveš" je prvo vino iz regiona koje je vodeći svetski vinski kritičar Robert Parker ocenio sa 94 poena (od mogućih 100). Ovo vino je jedinstvena kupaža sorti vranac i plavac mali i deo je ekskluzivne linije "Tikveš" teroar vina.

Izvor BIZLife,  26. 08. 2012.

Powered by Web Agency